Despre noi

 

Lucienne Home Interiors ofera o gama variata de mobilier, orice stil, de la cel modern , la cel clasic, art deco sau unul mai avangardist. Reprezentam un numar important de furnizori din Italia, Franta si Spania, de la un nivel mediu-inalt pana la branduri exclusiviste foarte cunoscute.

 

Putem oferi clientilor nostri o gama variata de produse si servicii care cuprind atat exteriorul cat si interiorul unei case: de la pavaje si mobilier pentru curtea interioara, elemente decorative exterioare pentru case, pana la interioare complete: parchet, dale de pvc, mocheta/covoare, mobilier de zi , noapte, bucatarie si baie, corpuri de iluminat, tapet, galerii, sine , perdele si draperii, accesorii si piese decorative: portelan, tacamuri argintate, lenjerii de pat,saltele si perne, prosoape, halate de baie, rame foto, vaze, lumanari parfumate. Din dorinta de a asigura servicii complete ne deplasam la spatiul clientului pentru masuratori; realizam proiectele tehnice de bucatarii, dresinguri in functie de spatiul clientului; realizam proiectele in 2D si 3D pentru orice spatiu indiferent ca este vorba de casa sau spatii publice; oferim consultanta in design interior, alegerea pieselor de mobilier si coordonarea acestora cu celelalte accesorii. Acest serviciu este oferit gratuit clientilor nostrii de catre personal specializat; confectionam si montam perdele/draperii si sisteme pentru ferestre; asiguram montajul mobilier si transportul la domiciliul clientului.

 

Avem o relatie deosebita cu arhitectii, carora le putem oferi solutii deosebite, dintre cele mai diversificate pentru proiectele lor.

 

Obiectivul nostru este acela de a oferi clientilor nostri o gama cat mai diversificata si deosebita de produse, ultimele tendinte, preturi corecte si servicii de cea mai inalta calitate.

 

Referintele clientilor nostri sunt cea mai importanta realizare a companiei noastre.